Så er vi klar til tilmeldinGER

Limfjordsmarked 2017 bliver også en realitet i 2017. Vi har haft temmeligt travlt med at få Doverodde Købmandsgård til at fungere gennem det sidste halve år, så vi har ikke så mange ressourcer til at afholde de mange markeder, der plejer at være. I år bliver der ét marked om sommeren, ét antikmarked til august og ét efterårsmarked til oktober.

Tilmelding skal ske senest 15. juni, 2017 - og gør det helle i dag en for sent!


Tid

I år finder Limfjordsmarkedet sted 12. juli fra klokken 11 - 16.

Alle udstillere, skal være klar ved åbningen og have stillet varer og skilte på plads, så åbningen bliver så indbydende som muligt, derfor kan du begynde at stille din bod op fra klokken 9:00 om formiddagen.

Sted

Doverodde Købmandsgård på gårdspladsen, i Doveroddesalen og i stueplan i Pakhuset.

Praktisk

Der vil være opstillet borde til deltagerne, så ved tilmeldingen bedes du angive det ønskede antal borde (max. 4 stk.) og der vil, som de andre år, være en fælles bod, hvor støtteforeningen Doverodde Købmandsgårds Venner sælger forskellige produkter.

Betaling

Husk at indbetale kontingent til Doverodde Købmandsgårds Venner, hvis du ikke allerede har gjort det. Det kan gøres på reg. 9111 - konto 0002447649. Husk at opgive dit navn, så vi ved, hvem der indbetaler.

Spørgsmål

Har du spørgsmål, som ikke er besvaret i ovenstående, kan du sende en mail ved at klikke på knappen herunder.

Udfyld formularen herunder, når du vil tilmelde dig...

Jeg bekræfter *
Hvis du ikke deltager i år, så afkryds venligst en af nedenstående