DOVERODDE KAN BLIVE CENTRUM FOR KUNST I INTERNATIONAL KLASSE OG DU KAN VÆRE MED

 
Statens Musum for Kunst meldt ud, at de vil lave en filial kun 30 meter fra restaurantens hoveddør, så hvis du vil være restauratør i det gode selskab, så er det nu!
— Ring 4118 0688
 
 

AKTIVITETSKALENDER

Lidt om købmandsgården

Doverodde Købmandsgård er en gammel købmandsgård, med et historisk forløb, der giver et fremragende miljø at opholde sig i.

Bygningerne er velholdte huse og gamle lagerhuse med flotte indendørsmiljøer og det hele fremstår i fine, gule facader i den oprindelige arkitektur. Doverodde Købmandsgård råder over cirka 3.450 m2 indendørsarealer.

På grunden står en gammel foderstofsilo, i daglig tale kaldet Tårnet, der rager 42 meter op og giver et meget stort udkig over Limfjorden. Siloen bliver i dag brugt til turistformål, med udstillinger og aktiviteter på 3 indendørs platforme og en stor fri platform i toppen, med faste ankre til rapelling. Et meget spændende tårn, der også er et kendemærke i landskabet.

Doverodde Købmandsgård har flere sidebygninger og lagerhaller, der bliver brugt til mere primitive formål, som opbevaring og reparation af et vikingeskib, der er bygget over gamle mål. 

Indendørs er der meget store arealer, der i dag anvendes til mange formål kunstudstillinger, kursusaktivitet, foredrag og musik.

Der findes en stor sal med plads til 100 siddende til foredrag eller andet. Faciliteterne er attraktive til de beskrevne anvendelser. Der er desuden mulighed for overnatning i mindre grad i et herberg med 12 overnatningspladser.

Åbningstider

Udstillingerne på Doverodde Købmandsgård har åbent fra:

27. maj til 16. juni: Mandag til fredag 11-16
17. juni til 13. august: Hver dag 10-17
14. august til 21. oktober: Hver dag 11-16
Større grupper modtages gerne efter aftale


Nordvest Safari

Til dig der gerne vil se Nordvest Safaris hjemmeside i stedet for - klik her:

Restauranten

Restauranten er lukket for tiden. Vi regner med at gå igang med en større ombygning af købmandsgården i 2019 og forventer, at have en restaurant igen til sommer 2020.

doverodde-koebmandsgaard-0382.jpg
 

Det hele lidt fra oven

Sådan ser det ud, når du står i tårnet og kigger ned i gården