Behandling af personoplysninger

Dette website er ejet og drevet af Nordvest Safari Thy-Mors derfor er det denne virksomheds personpolitik, der gælder her.

For at du kan indgå aftale med os på Nordvest Safarai Thy-Mors, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Derudover vil vi også i forhold til nyhedsbreve og tilbudsforespørgsler opsamle oplysninger om, hvilke af Nordvest Safari Thy-Mors´ ydelser du og din organisation er interesseret i.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit  samtykke, således at du og din organisation ved præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de kundeansvarlige hos Nordvest Safari Thy-Mors har adgang til de oplysninger, der registreres om dig og din organisation.

Oplysninger afgivet til Nordvest Safari Thy-Mors videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Nordvest Safari Thy-Mors har du altid ret til at gøre indsigelse mod evt. registreringer.

Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig samt at blive slettet. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Nordvest Safari Thy-Mors e-mail info@nordvestsafari.dk

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din email adresse. Vi giver ikke din emailadresse videre. 

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på www.nordvestsafari.dk og www.doveroddekobmandsgaard.dk, hvilket betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, og hvor på websitet det forlades mv. - I dette indgår ingen direkte personoplysninger.

Markedsføring

Oplysninger om kunder: Navn, adresse, email mv. benyttes kun af Nordvest Safari Thy-Mors til at kunne kontakte dig direkte med relevante informationer eller forespørgsler. Nordvest Safari Thy-Mors videregiver i intet tilfælde dine oplysninger til tredjemand, og Nordvest Safari Thy-Mors benytter heller ikke oplysninger til markedsføringsmæssige formål, medmindre du har accepteret dette gennem at være vores kunde eller har accepteret vores nyhedsmail.

Sletning af oplysninger

Kundeoplysninger opbevares i 5 år, hvorefter oplysninger automatisk slettes, medmindre oplysningerne fortsat er relevante for Nordvest Safari Thy-Mors f.eks. i forbindelse med opfyldelsen af nye ordrer eller lignende. Det sker for at sikre korrekt håndtering af eventuelle reklamationer.

Ved modtagelse af nyhedsmails fra os, er der altid en mulighed for at framelde sig via linket i bunden, hvorefter du er slettet i vores nyhedsmailssystem.