May
19
to Jun 28

Strømninger i Pakhuset

  • Fjordstræde 1 7760 Hurup (map)
  • Google Calendar ICS
STRØMNINGER KVADRAT 01.jpg

Vi åbner årets kunstudstillinger med masser af strømninger i Pakhuset.

Under overskriften Strømninger giver 6 kunstnere tilsammen et billede på den mangfoldighed, som er karakteristisk for samtidskunsten.

Medierne strækker sig fra maleri til grafik, strik, og installation.

Der sendes tråde tilbage til fortiden og de gamle håndværk, som føres frem til nutiden i nye udtryk. Nye strømninger undersøges og der stilles der skarpt på tendenser i tidsånden.

Maleriet anno 2018 antager mange former, også i denne udstilling: Det abstrakte maleri, som bevæger sig i grænselandet mellem det kendte og det ukendte, sat overfor det figurative maleri, som fremstår næsten fotografisk eller i en minimalistisk grafisk form, men hvor historiefortællingen i alle tilfælde er det centrale.

Tekstilkunsten snor sig fra det genkendelige til de ukuelige former, der væves ind og ud af både nutiden og fortidens tråd og tendenser. Tekstilkunsten bliver her givet fri i nye strømninger.

På 1. sal pakker folder fire kunstnere deres værker ud på vægge og gulve og på 2, sal går to tekstilkunstnere amok i deres eget udtryk.

På 1. sal er det Ulla Lampe (maleri), Marianne Aarlund Jensen (maleri), Ulla Gerd Christensen (maleri) og Tine Keller (skulptur og installation). 

På 2. sal er det Ilze Rudzite, Inger Odgaard som begge arbejder skulpturelt i tekstiler.

View Event →
Jernkugler i parken
May
19
to Oct 20

Jernkugler i parken

  • Fjordstræde 1 7760 Hurup (map)
  • Google Calendar ICS

Nu skal du på jagt efter din favoritjernkugle på Doverodde Købmandsgaard. Hele sæsonen i 2018, bliver parken og arealet ned mod Limfjorden udstillingsareal for en publikumsoplevelse med en rund fornemmelse. Det bliver nemlig Anne og Martin Mølgaards jernkugler.

View Event →
Kunstudstillingen Elementary
May
27
to Jul 31

Kunstudstillingen Elementary

  • Doverodde Købmandsgård (map)
  • Google Calendar ICS

Fernisering 27. maj klokken 14:00 - alle er velkomne
Tidsrum: 27. maj - 29. juni 2017

I juni måned har vi besøg af tre spændende kunstnere, hvoraf de to - Xenia Lassen og Jens Thordal - er kendt på den danske kunstscene og den sidste - Sarah Jo Fischer - er debutant.

View Event →