Thy Folkemusik præsenterer Susanne Lundeng Trio

Thy Folkemusik holder koncert på Doveroddde Købmandsgård med norske Susanne Lundeng Trio.

14. september, klokken 19:30
Billetpris: 150,- kr. (125,- kr. for medlemmer af Thy Folkemusik)

Kom og få en festlig og fornøjelig aften med norsk folkemusik, som vi ikke har prøvet det før.

Thy Folkemusik beskriver det således: "Vi har ikke tidligere stiftet bekendtskab med den folkemusik, som findes i de nord-norske bygder omkring Bodø og Lofoten. Det kan vi nu med danseren, sangeren og violinisten Susanne Lundeng, som både er en kender og fornyer af den nord-norske musik."

Susanne Lundeng Trio består af den norske violinist Susanne Lundeng, Bjørn Andor Drage (tangenter) og Arnfinn Bergrabb (trommer), samt hendes «faste» lydmann Are Simonsen. Trioen byder på nogen af perlene fra traditionsmusikken i Nordland og mest af alt spiller de Susannes egne kompositioner, som er forankret i samme tradition. 

Der kan købes sodavand, øl og vin ved arrangementet.

Læs mere om Susanne Lundeng Trio - klik på knappen.