Er du klar til at give os en hånd?

Som mange af jer ved, så er vi midt i højsæsonen her på købmandsgården og vi har brug for frivillig hjælp.

Vi kører med så mange aktiviteter som muligt her i sommeren.

Og det har vi gjort siden vi åbnede købmandsgården med kunstudstiling, adventurerace, sang, høkerbutik, shelterplads, tårnet, offentlige toiletter, Limfjordsmarked, Antikmarked og lejlighedsvis åbning af restauranten.

Det giver selvfølgelig en del mennesker over det hele og det betyder, at vi har en del rengøring og pasning af områderne. Lige nu er vores pedel sygemeldt og vi får passet haven af Torben, der kun er her i en periode.

Derfor får vi brug for en hær af frivillige hænder og derfor er dette en opfordring til alle om at være med til at sikre en god standard med både rengøring, tømning af skraldespande, opfyldning med papir her og der, fjerne ukrudt og en masse andre ting.

 

Vi har kort og godt brug for navne på jer, der vil melde jer til fx en dag, en time, en enkelt tjeneste eller en et akut tilkald.

Det vil være rigtig dejligt, at vi kan ringe til en frivillig, når gulvene lige pludselig er beskidte med mudder fra nogen, der har været i parken eller ved fjorden og så få det væk med det samme.

Vi har for eksempel en frivillig lige nu, der har meldt sig til fem timer hver mandag og det fungerer rigtig godt, fordi vi dermed véd, at der er visse opgaver vi får løst.

Har du lyst at hjælpe, så ring til Michael på 4118 0688 eller send en mail på michael@nordvestsafari.dk

Vi skal blot vide, hvor meget og hvor tit I kan hjælpe, så er vi allerede godt i gang.

Vi håber, der er rigtig mange aktive venner derude, der vil bakke op om vores kulturcenter...:)

Du kan også udfylde skemaet herunder, så tager vi kontakt til dig.

Jeg kan hjælpe
Kontakt mig