Vi er virkeligt glade over at kunne fortælle, at cafeen igen er åben

Og ikke mindst er vi stolte af at kunne fortælle, at det er makkerparret Alsøer og Sterring fra Mors, der gør det.

To virkeligt dygtige restauratører, som vi føler os meget heldige, at få indenfor dørene. De kender branchen helt til bunds og ved præcist, hvad der skal til, for at kunderne kommer igen og igen går fra restauranten med et smil på læben og en god smag i munden. Og det gælder både den gode mættende middagesret, den nye og sjove menu, hvor du tænker “det var da ligegodt grove” og så til den finere cuisine, hvor der er hvide duge på bordene og små stjerner på tallerkenen.

Hvornår sker det så?

Den 13. april slår de dørene op og står klar til at få besøg af dig og hele din familie og vi tør godt love, at du ikke bliver skuffet.

Denne dag er også dagen, hvor hele Doverodde Købmandsgård og iøvrigt Statens Museum for Kunst åbner dørene for årets oplevelser, så der er en god grund til at sætte kryds i kalenderen, finde kørekortet frem og tage en tur forbi Doverodde for at se på spisekortet.

Vi tror på, det bliver en festlig dag og så kan du jo trykke de to nye restauratører i hånden og prøve den gode smag for første gang i lang tid.

Til hverdag og fest

Nu vi snakker om god mad, så kan du smage den i både vores almindelige åbningstid og hvis du nu har et selskab eller at andet arrangement, så er restauranten også klar til at tage sig godt af dig og dine gæster, når I har brug for det. Restauranten finder frem til lige præcis de pindemadder du har brug for og i hvilken mængde.

Kontakt

Hvis du allerede nu har en fest eller et arrangement i tankerne, så tag fat i restauratøren på telefonnummer: 2421 2948

Du kan også skrive til dem på henrik.alsoer@morsoe.dk eller udfylde formularen her og sende den til restauratøren.

Udsigten fra restauranten

Doverodde Købmandsgård har følgende åbningstider:

  • 13. april til 14. juni: Alle dage 11-16

  • 15. juni til 18. august: Alle dage 10-17

  • 19. august til 20. oktober: Alle dage 11-16

Skriv til os, vi elsker at snakke om mad og gæster:

Kontakt