En travl dag på købmandsgården

Lørdag blev en skøn og travl dag

Det blev en af de der travle dage, hvor der er aktiviteter allevegne og alt går op i en højere enhed.

Der var Vild med Vand dag i Doverodde Havn, hvor vi deltog med Ribbådssejlads. Og jeg skal sige det var populært. Lige fra klokken 13:00 og til dagens slut ved 17 tiden, var vi på vandet hele tiden. Hold efter hold kom forbi og ville have en tur rundt på vandet i nærheden. En tur til færgelejet, lidt crusing rundt her og der og så lidt hurtigt sejlads, hvor gæsterne kunne mærke, hvad sådan en ribbåd kan, når den skal rundt i svingene. Ikke desto mindre var der højt humør, på hvert eneste tur og som I kan se og høre i videoen her, så blev det også til en sang undervejs.

På Doverodde Købmandsgård var der folk allevegne. Doverodde Købmandsgårds Venner havde byvandring, der startede med et foredrag af Knud Erik i Pakhuset. Statens Museum for Kunst havde udstilling. I Doveroddesalen og rundt omkring var der bryllupsfest for Anna og René med masser af gæster (parkeringspladsen var helt fyldt op). Cafeen betjente gæster hele dagen. Herberget var fuldt booket og på shelterpladsen kunne vi også ane nogen, der nød dagen.

Vores nye Pintrip holdeplads ved lagerbygningen havde en overgang 5 autocampere på besøg (herligt) og Høkerbutikken havde gang i billetsalget og alskens skønne varer. Jeg er iøvrigt sikker på, at der også gik nogle gode folk rundt i lagerbygningen og puslede med skibe.

En af de dage, hvor der er rasende travlt og på en aller anden måde, så passer det hele sammen, så da vi pillede Dannebrogsflaget ned til aften, så var det med en god fornemmelse i kroppen.