Thumbs up til Thisted Kommune

I dag har vi nogle smukke, orange arbejdsdragter gående rundt i vores park.

Indeni dem befinder der sig to gæve gutter, der ved hvordan man skal holde på en motorsav.

Vi har gennem en del år, haft brug for at få ryddet nogle træer i parken. Der er en del rådne og udgåede træer, der flere gange har truet Vikingeskibslauget og alle vores besøgende på købmandsgården, der jævnligt bruger vores arealer og derfor har vi længe haft brug for, at det er sikkert at færdes i parken, så ingen får grene eller hele træer ned i hovedet.

parken - 1.jpg

Vi har også nogle naboer, der også snart kan føle sig mere sikre, for der hvor nogle træer står og hælder ind over nabogrunden, har vi også fået Thisted Kommune til at tage affære. Så hen over året, vil der stille og roligt blive ryddet flere træer og beskåret trækroner op til naboerne, så vi på den måde også kan forblive gode naboer til alle sider.

Det er en stor glæde, at Thisted Kommune vil hjælpe os med dette arbejde og det er allerede en af de fede oplevelser vi har, ved at blive en del af det store kommunale fællesskab.

Derfor thumbs up til Thisted Kommune og de orange gutter, med stor tak…!