Masser af talent

Du kender sikkert sagen "Masser af succes" med Gasolin og i søndags kunne de godt summe lidt i hovedet, dog med "talent" som det nye ord.

Vi havde en meget fed og festlig fernisering med boglancering, slet og ret. Andreas Houmann lancere sin nye bog "Talentet i Thy" og både han og Sebastian Böcking har sat en fotoudstilling op, der nok kan få øjnene til at blive bløde i krogene.

Solen skinnede fra oven og bogen sprang ud og der blev ferniseret og drukket øl og gin, til den store guldmedalje.

Det var jo med spænding, som altid, vi så dagen komme imod os og selvfølgelig spekulerer man altid over, hvor mange der mon kommer og om det bliver godt - og det blev det. Vi talte omkring 150-160 personer der kom forbi og hilste på Andreas og Sebastian.

Her er et par fotos fra boglanceringen i gården og så gik kameraet tør for strøm.... ... ..    .     ..