Der blev ikke sparet på humøret

Sådan en lørdag med personaledag, er vi mange der godt kunne bruge...

Sparekassen Thy valgte at lægge deres personaledag her på Doverodde Købmandsgård og vi i Nordvest Safari Thy-Mors skulle levere nogle gode aktiviteter til festen.

Sparekassen Thy havde selv arrangeret nogle gode oplevelser for de ansatte, som fx jollesejlads og segwaybane og og vi var hyret til rapelling, petanquebane og vandretur og i det hele taget at lægge ryg og plæne til de omkring 130 deltagere, der kom og nød omgivelserne og Limfjorden i det skønneste vejr.

Vi er glade for at Sparekassen Thy tog vores forslag om teamcooking med Morsø Jernstøberis Forno ovne til sig, for så vidt vi kunne se, var det virkeligt noget alle kastede sig over og det var så sandeligt også appetitligt. De sjoveste pizzaer blev tryllet frem og bagt i de fedeste støbejernsovne. Vi blev da helt misundelige...

Vi er sikre på, at der var tilfredshed over hele linjen og vi var i hvert tilfælde rigtigt glade for at få lov til at stå for aktiviteter og lægge rammer til.

Kom endeligt igen og det må alle i andre virksomheder også, hvis I også skal have en fed personaledag...

Se lidt video fra legene herunder.