Det går godt i den globale have

 
SWCD.png
 

Projekt Summer WorkCamp er en fornøjelse

Project Summer WorkCamp is a pleasure

Denne sommer har vi besøg af 10 unge mennesker fra mange steder i verden, der holder Summer WorkCamp i Doverodde Købmandsgård.. Det er vores projekt med Mellemfolkeligt Samvirke, der lige nu rykker. 

This summer we have a visit from 10 young people from many places in the world, who are at the Summer WorkCamp in Doverodde Købmandsgård. This is our project with Global Contact, which is currently moving.

NIK_3124.jpg

Hele holdet hjælper os med at renovere vores Petanquebane og laver nye fede lounge-havemøbler til os. Der arbejdes i haven for fuld tryk og projektlederne Simone og Kamilla har travlt med at holde god korpsånd, alt det praktiske i hverdagen og det sociale liv og vores projektleder Frederik, motiverer og anviser alle deltagerne, så der er helt styr på alt det praktiske.

The whole team helps us to renovate our Petanque court and make new cool lounge-garden furniture for us. The team are working in our park and it´s a pressure. The project managers Simone and Kamilla are busy working with all the practicalities of everyday life and social life and our project manager Frederik, motivates and advises all participants, so that everything is practical doable.

Holdet har nu været hos os siden onsdag 4. juli og nu trænger de alle til at opleve noget mere. Derfor var vi i går en tur i ribbåden, hvor de alle kom rundt på fjorden og var ude at se de vilde landskab med både høj og lav fart og sælerne (på behørig afstand).

The team has been with us since Wednesday 4th of july and now they all need to experience something more. Therefore, yesterday we went sailing in our rib boat where they all came around the fjord and were out to see the wild landscape with both high and low speed and seals (at proper distance).

I dag skal vi en tur rundt i det skønne Thy, hvor vi starter i Hanstholm og tager en bustur ned langs kysten. Vi stikker hovedet ind i alle kystbyerne og ser på alt det dejlige liv, der er der.

Today we are going for a trip around the beautiful Thy, where we start in Hanstholm and take a bus down the coast. We head into all the coastal towns and look at all the wonderful life that is there.

Vi vil gerne sende de mange skønne, unge mennesker hjem til deres eget land med et godt indtryk af Danmark og Thy. Hvis du møder os i dag ved kysten, som kom hen til os og hils på.

We would like to send the many beautiful young people home to their own country with a good impression of Denmark and Thy. If you meet us today at the coast, then approach us and talk to us, that would be nice.

Læs mere om projektet i Doverodde Købmandsgård her:
Read more about the project at Doverodde Købmandsgård here: