Udfordring eller problem?

Vores flydebro har revet sig løs

Der tales tit om udfordringer i dagligdagen og ordet problem er ikke velset...

Ikke desto mindre så står vi med et problem, fordi en udfordring er en opgave der kan løses, hvis man tager imod udfordringen med rette ånd og mod og et problem er dilemmaet mellem at gøre noget eller at droppe problemet. Vi er nødt til at gøre noget.

Lige nu har vi fået det problem, at vores skønne flydebro har revet sig løs og nu ligger fortøjet ved lillehavn. Flydebroen er heldigvis ikke drevet væk, den befinder sig stadig på vores egen grund og dermed generer vi heldigvis ikke andre end os selv.

Problemet er, hvordan vi får den tilbage på plads og hvor mange penge, der skal bruges på det, hvis vi skal gøre noget ved det - og det skal vi. 

Hvordan løser vi problemet

Som det ser ud nu, så er ulykken standset og patienten i stabil tilstand. Vi har med det samme undersøgt, hvordan vi får flydebroen på plads og hvem der kan gøre det. Vi tror nemlig, at det vil være en rimelig uoverskuelig opgave, at sætte tyve mand og tilsvarende antal tov til at trække rundt med den. Den er simpelthen for tung og vinden for svær at kæmpe imod og måske kan vi slet ikke skubbe den ind over det lave vand igen.

Vi har kontaktet leverandøren, der ikke har tid til at hjælpe os før i august engang. Vi har modtaget tegninger og fotos af flydebroen, da den blev etableret og kan se, at den normalt har ikke mindre end 10 ankre i vandet. Et kvalificeret gæt på hvordan den kan rive sig løs må være, at der har været en del slidtage på den hen over årene og det rent faktisk har vist sig nu, hvor det sidste anker har revet sig løs eller den sidste kæde er bristet. Vi ved det faktisk ikke.

Ankerpunkter

Ankerpunkter

Vi kan kun sige, at det almindelige vedligehold, nok ikke har været til stede i mange år og det er den konsekvens vi nu må tage følgerne af. Vi tror desværre at denne opgave med at få løst problemet kræver en del økonomi og den økonomi, skal vi også have fundet, for det er jo ikke ligefrem penge vi svømmer i. Det er kun broen, der svømmer lige nu.

Til alle jer, der tænker, hvad så...

Så alle jer derude, der læser dette, så kan vi sige: Ja vi har set at flydebroen har revet sig løs, ja den er fortøjret og ja vi er ved at finde en løsning. Vi har tjekket bankkontoen og som det ser ud nu, så vil der gå noget tid, før vi kan sætte den på plads igen. Vi dropper ikke problemet, vi gør noget ved det og tager imod udfordringen.

Indtil vi ved, hvad der sker og hvordan og hvornår vi er på plads igen, så er det ikke tilladt at anvende flydebroen. Lad den venligst ligge i ro og mag og lad os håbe den snart er hjemme igen.

Skulle du have en hurtig løsning eller en stor bunke kontanter i baglommen, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Klik på den knap der passer til det, du vil fortælle...