Musikkoncert med Baghdaddies i Pakhuset

Vi fylder Pakhuset med verdensmusik blandet med jazz, ska, karibiske grooves med mere

Fredag, 2. november, klokken 20:00 - 23:00
Billetter hos
ticketmaster eller ved indgangen, når I kommer.

En aften i et festfyrværkeri af musik i Pakhuset. Fra Newcaste i England kommer The Baghdaddies, et orkester der i 20 år har spillet verden tynd med deres energiske musik med inspiration hentet i hele verden!

BAGHDADDIES NYHEDSMAIL 01.jpg

The Baghdaddies musik er worldmusic med stærke tendenser fra Balkan, side om side med karibiske grooves, mellemøstlige rytmer og endog med strejf af Newcastle. Du kan høre inspiration fra ska, jazz, punk og metal og hele herligheden leveres i et festfyrværkeri af en koncert. Med blæsere, harmonier og rytmesektion, går det lige i danseskoene og i hjertet. The Baghdaddies tager sig selv seriøst, så du behøver ikke gøre det. Lad festlighederne begynde!