Vestjydske Kunstnere og Dansk Billedhugger samfund

Kunstnersammenslutningen Vestjydske Kunstnere

Vi har fået besøg af en stor kunstnersammenslutning af vestjydske kunstnere og Pakhuset vil være ramme i tre måneder omkring en skiftende kunstudstilling, hvor der hver måned bringes nyt kunst i spil. Der er virkeligt et mangfoldigt spekter af værker og kunstnere, der tilsammen giver en god og seværdig oplevelse. Her kan du se, hvem der udstiller.

 

Juli

Anna Bjerre • Dorte Kærgaard • Ellen Bye Jensen Flemming Hilbert • Franz Jensen • H.C. Petersen Erik Smed • Paul Cederdorff  • Niels Steen Sørensen

August

Else Husted Kjær • Erik Midtgaard • Henrik Hadsund Jane Aagot Broberg • Jens Stopperup • Jette Bækgaard Marian Russel Boysen • Ulla Kobberup Brosbøl • Jens Mathiesen  Hanne Mathiesen • John Petersen • Tove Hoppe • Paul Cederdorff

September

Flemming Liebach Nielsen • Jette Bækgaard Ole Kildegaard • Paul Cederdorff  • Leila Andersen Ulla Houe • Henrik Vilhelm Voldmester

Dansk Billedhuggersamfund

På Doverodde Købmandsgårds smukke plæne ved fjorden, udfolder der sig en flot skulpturpark, hvor fem medlemmer af Dansk Billedhuggersamfund har opstillet nogle dejlige værker, som alle kvit og frit er velkomne til at nyde indtrykket af. 

1. juli til 30. september

Paul Cederdorff • Henrik Vilhelm Voldmester • Lars Valdemar
Steen Christensen • Misja Kristoffer Rasmussen