Frivilligheden blomstrer

Vi er vilde med frivillige, der gerne giver en ekstra hånd i den daglige drift.

Ud over dem, der kommer her jævnligt og som ind imellem giver en hånd med, så sker det også, at der dukker en frivillig op, der virkeligt giver den gas.

Vi præsenterede Poul Erik, Anni Pedersen og Knud Erik, for ikke så længe siden og vi har ikke mindst Karin og Dieter Nikolaus, Britta Bauer, Bente og Svend og i dag startede den nyeste frivillige, som har besluttet at give os en hel dag, hver uge, så længe hun kan.

Vi siger derfor velkommen til Anne Marie fra Thyholm, der allerede nu har skrubbet og skuret og kastet glans over dagen. Den hjælp er et stort skub i den rigtige retning. Vi glæder os til mange gode timer med Anne Marie i huset.

Ud over, at være god til at hjælpe rent praktisk, har Anne Marie også stået i receptionen på Holstebro Kunstmuseum, er uddannet grafiker og har i det hele taget en høj æstetisk sans, så hun kan indgå i mange opgaver hos os.