Et friskt pust fra Limfjorden

Vinden blæser lidt i dag og pludselig blæste den Eva Yde ind på gårdspladsen på Doverodde Købmandsgård.

Eva har en plan om at gå Limfjorden rundt i vandkanten og har allerede gået strækningen fra Thyborøn til Løgstør og er nu på strækningen fra Agger Tange. I dag kom hun fra Boddum og Skibsted Fjord og nåede til Doverodde.

Til Evas historie hører, at hun har en sygdom, som handicapper hende i bevægelsesapparatet og dermed kan livskvaliteten påvirkes temmeligt meget. Med fødderne tapet ind, strammet op og med smerter i fødderne, går hun turen, for at opleve og for at være et helt menneske. 

Vi gik med Eva en tur i tårnet og i pakhuset, så hun kunne se vores smukke egn og udsigten til Mors. Vi ønsker hende rigtig god tur videre med al mulig held og lykke i livet. Møder du hende så giv hende et knus og et smil. Det er en smuk historie om et fint menneske, der blæser klarhed ind i sindet, her midt i vores travle hverdag.