Istiden er over os

I dag er sommeren og dermed istiden over os. Vi har modtaget en masse is fra Hansens-Is og de ligger klar til dig i fryseren fra i morgen lørdag, hvor vi åbner både høkerbutik, kunstudstilling og tårnet. Vi er nemlig blevet godkendt forhandler af den is, som mange både snakker om og gerne kører langt efter. Og så er den økologisk. Så vidt vi ved, er det det eneste sted i Thy, du kan smage netop den is, der skal skyde dig og familiens sommer i gang med den gode smag.

Hansens Is skriver selv...

Hansens Økologiske Ispinde og Vafler. I 2017 er hele sortimentet økologisk - også de Originale. Isen fremstilles efter Hansens metoder af frisk økologisk mælk, som vi hver dag afhenter på lokale gårde. Ispindene hånddyppes i chokolade og pakkes ind i alufolie fuldstændig som Hans Hansen gjorde det i 30erne på Hillerød Mejeri

Butikken er opdateret

Og selve butikken er blevet frisket op og er nu klar til at sælge nye, spændende varer. Kom selv og se. Vi har blandet andet en hel fiskerkutter flåde, der trænger til at blive søsat i din stue og skulle der mangle en flot og meget naturlig gave til hende, så har vi de fineste øreringe fra Hornvarefabrikken.