Hårdt arbejde og pressebesøg

Hvordan travlt?

I denne uge har vi haft livligt travlt på Doverodde Købmandsgård. Kunstnerne er rykket ind og der bliver virkeligt gået hårdt til den. Overvejelser, æstetik, håndværk og forventninger afløser hinanden. I Tårnet og i Pakhuset har de tre kunstnere bag kunstudstillingen "Elementary" arbejdet for sagen, bistået af vores allestedsnærværende Dieter.

Se videoen og hør lidt om tanker og kunst.

Hvordan presse?

I løbet af dagen i dag - fredag - meldte pressen sin ankomst og vi ved nu, at du i morgen kan læse om udstillingen i Nordjyskes Kultursektion, så køb den nu og følg med. Vi er selv spændte på at se, hvad der er skrevet.

Husk at komme til fernisering lørdag 27. maj, klokken 14:00, så vil sangerinde Cathrine Lervig omsætte udstillingen til vibrerende sang.

I denne uge har vi i øvrigt haft besøg af nationaliteter fra Tyskland, Portugal og England, så vi taler en del engelsk for tiden.