Har du en hånd i overskud?

Den 1. april, klokken 9-15, kan du komme forbi Doverodde Købmandsgård og hilse på alle de folk, der arbejder på vikingeskibet.

Og du kan lige give en hånd med, nu du er her. Om du har en time eller to, om du kan klare en let eller en svær opgave, så kom. Mødested i den gamle vinterdok bag købmandsgården.

Vi glæder os her fra Nordvest Safari til at se det smukke skib i havnen til foråret og til at se de fyldte sejl på fjorden. Det gæve vikingelaug, yder hvert år en stor indsats for at give dig, som besøgende, en oplevelse.

Og har du lyst til at være med i lauget, er vi sikre på, at du bare skal sige til, for så kan du også komme med ud at sejle. Det drejer sig om gammelt håndværk, gode venner og glæden ved at arbejde sammen om et historisk projekt.

Se mere på facebook og hjemmeside og kom frisk: