Restauratør med luft til nye ideer

På Doverodde Købmandsgård, står der en rigtig fin restaurant klar til dig og dine gæster.

Og vi skal meget gerne åbne til maj...

Med udsigt til hele Limfjorden og dermed til Det Sydthyske Øhav, er det en af de få restauranter i Thy med så særlig beliggenhed og som har en herlighedsværdi, som både Thyboer og de mange tilrejsende turister og besøgende til vores arrangementer, sætter særligt pris på.

Restauranten har gennem mange år været veldrevet og populær og i de rette hænder, er der her en rigtig fin forretning med et trofast publikum. 

Hele købmandsgården

Restauranten er en del af et kunst- og kulturcenter, der har skiftende udstillinger i Pakhuset hele sommeren og med et 12 personers herberg, shelterplads med bålhytte og et udkigstårn, med udsigt ud helt til Mors.

Nordvest Safari Thy-Mors er en fond, der driver hele stedet og bortforpagter restauranten. Vi arbejder med naturformidling og friluftsliv, så du vil opleve både kajakhold, rapelling, teambuilding og meget, meget mere i gården og i området.

Det giver en naturlig sult og tørst og så er det du skal være der med mad og drikke, så helten kan komme videre.

Køreklar restaurant

Som ny restauratør, kan du komme godt igang, da stort set al inventar og udstyr er til stede og følger med i forpagtningen. Der mangler kun råvarer og det er selvfølgelig dit valg, når du begynder at tænke i den gode smag.

Din profil

Du eller jer - det kan være I er et par - er selvfølgelig initiativrige og har lyst til at udvikle en spændende restaurant med fokus på god mad, der måske endda drejes i en spændende retning, høj service og evne til at drive en professionel forretning.

I gårdspladsen kan du drive en udendørscafé med servering af brunch, kaffe og kage og måske en kold fadøl, samtidig med, at man nyder udsigten over Limfjorden og Doverodde Havn.

Der bookes allerede nu

Vi har allerede nu mange henvendelser på fester og konfirmationer, så det er bare om at komme i gang snarest.

Se flere billeder ved at klikke på denne knap: