Der er lige et par ting, vi gerne vil fortælle!

Selv om vinteren står for døren og den mørke tid og de stille stunder begynder, så vil vi alligevel fortælle om nogle nye lyspletter, på vores himmel.

1. Ny hjemmeside til købmandsgården

Doverodde Købmandsgård har brug for sin egen plads på internettet, fordi så mange har spurgt os om, hvordan det hele egentlig hænger sammen. Hvem er Nordvest Safari og eksisterer Doverodde Købmandsgård stadigvæk som sit eget sted?

Ja, Doverodde Købmandsgård er stadig helt sin egen. Derfor har vi nu lavet en hjemmeside, der udelukkende handler om selve købmandsgården. Det er den, du er landet på nu.

Nordvest Safari er en fond, der administrer og driver Doverodde Købmandsgård og selv om det er sådan, det hænger sammen, så er købmandsgården stadig sin egen. Købmandsgården ligger på den smukkeste plet på landkortet i Sydthy, med udsigt til Det sydthyske Øhav og har med sin spændende baggrund en historie at fortælle.

Altså Nordvest Safari driver Doverodde Købmandsgård og har både administration og grej her - Doverodde Købmandsgård er det samme smukke historiske sted med udstillinger, kulturarrangementer, udsigtstårn, restaurant (som åbner igen til foråret) og lejlighedsvise events.

Nordvest Safari får også snart sin egen hjemmeside og den kommer i starten af 2017, hvis ikke før. Du kan se den, der er der nu, ved at klikke her.

2. Bålhytte på shelterpladsen

Gennem godt et halvt år, er der arbejdet med at lave en ny bålhytte på vores shelterplads med et godt tilskud af Friluftsrådet.

Thy Produktionsskole, med Nikolaj i spidsen for en flok raske gutter, har bygget den smukke hytte, der er opført efter den norske byggetradition "Grind", hvor trækonstruktionen er naglet, dyvlet og tappet sammen.

Beklædningen er "Kalmarbræddder", fra Thy Savværk og det hele har fået en dryppende tæt tjæreolie, så hele området dufter godt og stærkt. Det gjorde vores frokoststue så også og det var glæde, at kunne følge med i byggeriet på den måde.

Hytten har fået et skab til brænde, så der altid kan købes tørt træ til det bålsted, vi har fået leveret indenfor de sidste par dage. Bålstedet har både riste og alt det hejs, der hører til, så du kan lave udendørs gourmetmad.

Kommer du forbi, så gå en tur i vores lille skov og nyd det nye byggeri og hvis du skal på cykeltur, gåtur, fisketur eller måske en tur i havkajak, så læg til ved Doverodde Købmandsgård og tage en billig overnatning i vores shelters.