Limfjordsmarkedet er godt og vel overstået

Limfjordsmarkedet er godt og vel overstået

Det blev to gode dage med Limfjordsmarked i Doverodde Købmandsgård. Masser af gæster, der kom, for at få en god oplevelse med salg fra boder, hestevognskørsel, gode fiskefrikadeller (hvor der var kø hele dagen), vikingeskibsværft med jollebygning, rapelling, kajaksejlads, høkerbutik med masser af is og meget mere.

Det går godt i den globale have

Det går godt i den globale have

Denne sommer har vi besøg af 10 unge mennesker fra mange steder i verden og de hjælper os med at renovere vores Petanquebane og laver nye fede lounge-havemøbler til os. Der arbejdes i haven for fuld tryk og projektlederne Simone og Kamilla har travlt med at holde god korpsånd og alt det praktiske i hverdagen og det sociale liv og vores projektleder Frederik, motiverer og anviser alle deltagerne, så der er helt styr på alt det praktiske.

Det er noget snyd....

Det er noget snyd....

Ja, vi må nok sige, at der er snyd med i spillet denne gang. Vi har lige skiftet udstilling i Pakhuset og der er kommet nye kunstnere på alle vægge og denne gang, holder vi os i Thy. Vi kalder udstillingen "Thy kunstnere", lige ud af landevejen for det er faktisk den nemmeste måde at beskrive denne udstilling på.

Sæsonens første krusninger i Pakhuset

Sæsonens første krusninger i Pakhuset

I dag søndag, har vi haft sæsonens første 5 kunstnere på besøg. De var i Pakhuset for at hænge op og installere værker, der skal skabe den første udstilling i år med navnet "Strømninger". Her er et par klip fra overvejelserne...

Ja, ja godt vejr igen...!

Ja, ja godt vejr igen...!

Det blæser altid i Doverodde har vi hørt. Jo der er da dage. hvor blæsten tager fat i smøgen og vi må smøge kraven op. Og så er der dage hvor en øl i solen er velkommen, for det er varmt og luften står stille. Sådan en dag er det i dag. Solen smiler og vandet er blik. Kom selv og se det. Det er såååå skønt...

Kulturekspressen har fat i Thy

Kulturekspressen har fat i Thy

Den kulturelle event "Kulturekspressen" i Sydthy, udrulles hvert år i det meste af Thy og har sin hovedudstilling på Doverodde Købmandsgård. Rundt omkring i sognene foregår der forskellige events med foredrag, koncerter og kunstudstillinger i virksomheder og butikker. Kort sagt en lagkage af hvinende søde oplevelser.

I går var der fernisering på Doverodde Købmandsgård og der var rigtigt mange mennesker, der tog imod ekspressen og de mange fine indslag til ferniseringen. Se billeder fra ferniseringen her.

Vi går ind for kowork...

Vi går ind for kowork...

Så er det kraner, så er det skoleelever, så er det fotografering af en ko til magasinet Vikingenyt eller måske en kokalender. Der sker hele tiden noget på Doverodde Købmandsgård. Her er det en rigtig flot sortbroget ko, der går på podiet og som alle andre fotomodeller, skal der lægges makeup og shines op alle vegne.

Tårnet får en omgang

Tårnet får en omgang

"Det har regnet på mit vindue, dryppet på min kind", sang Dodo and the Dodoes engang, og den sang har vi kunnet synge med på, fordi det har stået ind med vand i vores vartegn "Tårnet", når det har regnet i Doverodde.

Nu får vi gjort noget ved det og der er store kræfter i gang i gårdspladsen og på toppen, med at få lagt ny belægning. Vi glæder os...

Antikmarked denne weekend

Antikmarked denne weekend

Denne weekend kan du opleve unikke antikviteter, design og retro samlet under tag.

Sensommeren har sit marked og det finder sted inden døre i det gamle pakhus.

Er du klar til at se og handle unikke antikviteter og retroting, så afholder Nordvest Safari, Doverodde et spændende antikmarked den anden weekend i august (12. og 13. august, klokken 10-16.30) i samarbejde med Antik-i-Thy. På antikmarkedet deltager registrerede antikvitetshandlere fra forskellige dele af landet og du finder antikke ting i alle prislejer. 

Der foretages vurdering af publikums medbragte ting eller ud fra fotos, ved Benny Boysen, en erfaren vurderingsmand som med ekspertisen, kan vurdere dine ting.

Det kan jo være svært at få det hele med, som fx gamle chatoller og så er foto også en måde, at tage et kig på netop din antikvitet.

Frivilligheden blomstrer

Frivilligheden blomstrer

Vi er vilde med frivillige, der gerne giver en ekstra hånd i den daglige drift. Ud over dem, der kommer her jævnligt og som ind imellem giver en hånd med, så sker det også, at der dukker en frivillig op, der virkeligt giver den gas. Vi præsenterede Poul Erik og Knud Erik, for ikke så længe siden. Vi har ikke mindst Karin og Dieter Nikolaus, Britta Bauer, Bente og Svend og i dag startede den nyeste frivillige, som har besluttet at give og en hel dag, hver uge, så længe hun kan.

De skøre englændere

De skøre englændere

I dag blæser og regner det i Doverodde og pludselig blæste fire englændere ind ad døren og spurgte om husly. De er på vej rundt i Limfjorden i noget man kan kalde kanoer med sejl, som de selv siger. Det er rough people og de tager det hele med stort og højt humør. Lige nu ligger deres fartøjer i Doverodde Havn og de har ret, de er lidt baske folk, når de nu tager turen i den slags "kanoer".