Kulturekspressen har fat i Thy

Kulturekspressen har fat i Thy

Den kulturelle event "Kulturekspressen" i Sydthy, udrulles hvert år i det meste af Thy og har sin hovedudstilling på Doverodde Købmandsgård. Rundt omkring i sognene foregår der forskellige events med foredrag, koncerter og kunstudstillinger i virksomheder og butikker. Kort sagt en lagkage af hvinende søde oplevelser.

I går var der fernisering på Doverodde Købmandsgård og der var rigtigt mange mennesker, der tog imod ekspressen og de mange fine indslag til ferniseringen. Se billeder fra ferniseringen her.

Vi går ind for kowork...

Vi går ind for kowork...

Så er det kraner, så er det skoleelever, så er det fotografering af en ko til magasinet Vikingenyt eller måske en kokalender. Der sker hele tiden noget på Doverodde Købmandsgård. Her er det en rigtig flot sortbroget ko, der går på podiet og som alle andre fotomodeller, skal der lægges makeup og shines op alle vegne.

Tårnet får en omgang

Tårnet får en omgang

"Det har regnet på mit vindue, dryppet på min kind", sang Dodo and the Dodoes engang, og den sang har vi kunnet synge med på, fordi det har stået ind med vand i vores vartegn "Tårnet", når det har regnet i Doverodde.

Nu får vi gjort noget ved det og der er store kræfter i gang i gårdspladsen og på toppen, med at få lagt ny belægning. Vi glæder os...

Antikmarked denne weekend

Antikmarked denne weekend

Denne weekend kan du opleve unikke antikviteter, design og retro samlet under tag.

Sensommeren har sit marked og det finder sted inden døre i det gamle pakhus.

Er du klar til at se og handle unikke antikviteter og retroting, så afholder Nordvest Safari, Doverodde et spændende antikmarked den anden weekend i august (12. og 13. august, klokken 10-16.30) i samarbejde med Antik-i-Thy. På antikmarkedet deltager registrerede antikvitetshandlere fra forskellige dele af landet og du finder antikke ting i alle prislejer. 

Der foretages vurdering af publikums medbragte ting eller ud fra fotos, ved Benny Boysen, en erfaren vurderingsmand som med ekspertisen, kan vurdere dine ting.

Det kan jo være svært at få det hele med, som fx gamle chatoller og så er foto også en måde, at tage et kig på netop din antikvitet.

Frivilligheden blomstrer

Frivilligheden blomstrer

Vi er vilde med frivillige, der gerne giver en ekstra hånd i den daglige drift. Ud over dem, der kommer her jævnligt og som ind imellem giver en hånd med, så sker det også, at der dukker en frivillig op, der virkeligt giver den gas. Vi præsenterede Poul Erik og Knud Erik, for ikke så længe siden. Vi har ikke mindst Karin og Dieter Nikolaus, Britta Bauer, Bente og Svend og i dag startede den nyeste frivillige, som har besluttet at give og en hel dag, hver uge, så længe hun kan.

De skøre englændere

De skøre englændere

I dag blæser og regner det i Doverodde og pludselig blæste fire englændere ind ad døren og spurgte om husly. De er på vej rundt i Limfjorden i noget man kan kalde kanoer med sejl, som de selv siger. Det er rough people og de tager det hele med stort og højt humør. Lige nu ligger deres fartøjer i Doverodde Havn og de har ret, de er lidt baske folk, når de nu tager turen i den slags "kanoer".

Som vinden blæser

Som vinden blæser

I dag holder vi SOMMERADVENTURE og det er muligt at prøve kajakker. Det er i hvert tilfælde, hvad vi regnede med. Nu blæser vinden temmelig meget og vi har lavet en alternativ aktivitet. I løbet af dagen, kan du komme forbi og smage på naturvejlederens muslingesupppe. Den serveres mellem 12 og 14 ved gavlen af Pakhuset. Kom forbi og smag på godterne, det er ganske gratis.

Limfjordsmarked 2017

Limfjordsmarked 2017

Mange glæder sig til Limfjordsmarkedet, der finder sted 12. juli i år fra klokken 11 til 16.

Limfjordsmarkedet fylder godt op i de mange lokaler og udendørsarealer vi har. Specielt i godt vejr er der virkeligt gang i den.

Med boder, der sælger lokalt producerede fødevarer og kunsthåndværk og med værksted, hvor alle er velkomne til at afprøve deres kreative færdigheder i keramikken.

Istiden er over os

Istiden er over os

I dag er sommeren og dermed istiden over os. Vi har modtaget en masse is fra Hansens-Is og de ligger klar til dig i fryseren fra i morgen lørdag, hvor vi åbner både høkerbutik, kunstudstilling og tårnet. Vi er nemlig blevet godkendt forhandler af den is, som mange kører langt efter og så er den økologisk.