Talentet i Thy

Talentet i Thy

Se udstillingen køb bogen. Et mangeårigt projekt med at undersøge begrebet talent i det lokale samfund i Thy er blevet til en bog og en udstilling på Doverodde Købmandsgård. Andreas siger selv: "I Thy har jeg mødt en mentalitet, der hylder ydmyghed og hårdt arbejde. ”Vi er født i modvind,” som de siger heroppe. Og de har ret. Thy er formet af havet og vinden. Som en ø. Afsondret. Rå. Og storslået. Midt imellem klitter, træer, marker og kyst lever talentet. I mennesker og natur. Og jeg har fået lov at komme helt tæt på."

Sæt pris på Danmark

Sæt pris på Danmark

Nu kan vi endelig afsløre, at vi havde besøg af celebrities på Doverodde Købmandsgård. I sommers kom Sisse Fisker, Claus Elming og Hans Pilgaard forbi os sammen med Warner productions. Der skulle laves en udsendelse til "Sæt pris på Danmark" og hos os stod den på rapelling.

Bogudgivelse og fernisering idag

Bogudgivelse og fernisering idag

Det er klokken 14 vi har bogudgivelse og det er klokken 15 vi har fernisering på to fede fotoudstilinger. Andreas Houmann og Sebastian Böcking åbner sluserne for en sanselig fotoudstilling og inden da, kan du både høre om og se den nye bog "Talentet i Thy" og du kan også købe den, signeret af Andreas Houmann.

Solen skinner og det lover godt og specielt hvis du kommer, bliver det vildt...

STILHED FØR STORM

STILHED FØR STORM

Der er linet op til den helt store weekend i Doverodde Købmandsgård. Der er to store arrangementer. Sparekassen Thy skal holde den store personalefest i vores omgivelser og stort set alle rammer er fyldt ud. Glade og forventningsfulde sparekassefolk har være allevegne, de sidste dage og i dag sker det. Morsø Jernstøberi har opstillet 10 af de store flotte Fornogrill, der også indgår i arrangementet med teamcooking. 

Limfjordsmarkedet er godt og vel overstået

Limfjordsmarkedet er godt og vel overstået

Det blev to gode dage med Limfjordsmarked i Doverodde Købmandsgård. Masser af gæster, der kom, for at få en god oplevelse med salg fra boder, hestevognskørsel, gode fiskefrikadeller (hvor der var kø hele dagen), vikingeskibsværft med jollebygning, rapelling, kajaksejlads, høkerbutik med masser af is og meget mere.

Det går godt i den globale have

Det går godt i den globale have

Denne sommer har vi besøg af 10 unge mennesker fra mange steder i verden og de hjælper os med at renovere vores Petanquebane og laver nye fede lounge-havemøbler til os. Der arbejdes i haven for fuld tryk og projektlederne Simone og Kamilla har travlt med at holde god korpsånd og alt det praktiske i hverdagen og det sociale liv og vores projektleder Frederik, motiverer og anviser alle deltagerne, så der er helt styr på alt det praktiske.

Det er noget snyd....

Det er noget snyd....

Ja, vi må nok sige, at der er snyd med i spillet denne gang. Vi har lige skiftet udstilling i Pakhuset og der er kommet nye kunstnere på alle vægge og denne gang, holder vi os i Thy. Vi kalder udstillingen "Thy kunstnere", lige ud af landevejen for det er faktisk den nemmeste måde at beskrive denne udstilling på.

Sæsonens første krusninger i Pakhuset

Sæsonens første krusninger i Pakhuset

I dag søndag, har vi haft sæsonens første 5 kunstnere på besøg. De var i Pakhuset for at hænge op og installere værker, der skal skabe den første udstilling i år med navnet "Strømninger". Her er et par klip fra overvejelserne...

Ja, ja godt vejr igen...!

Ja, ja godt vejr igen...!

Det blæser altid i Doverodde har vi hørt. Jo der er da dage. hvor blæsten tager fat i smøgen og vi må smøge kraven op. Og så er der dage hvor en øl i solen er velkommen, for det er varmt og luften står stille. Sådan en dag er det i dag. Solen smiler og vandet er blik. Kom selv og se det. Det er såååå skønt...

Kulturekspressen har fat i Thy

Kulturekspressen har fat i Thy

Den kulturelle event "Kulturekspressen" i Sydthy, udrulles hvert år i det meste af Thy og har sin hovedudstilling på Doverodde Købmandsgård. Rundt omkring i sognene foregår der forskellige events med foredrag, koncerter og kunstudstillinger i virksomheder og butikker. Kort sagt en lagkage af hvinende søde oplevelser.

I går var der fernisering på Doverodde Købmandsgård og der var rigtigt mange mennesker, der tog imod ekspressen og de mange fine indslag til ferniseringen. Se billeder fra ferniseringen her.

Vi går ind for kowork...

Vi går ind for kowork...

Så er det kraner, så er det skoleelever, så er det fotografering af en ko til magasinet Vikingenyt eller måske en kokalender. Der sker hele tiden noget på Doverodde Købmandsgård. Her er det en rigtig flot sortbroget ko, der går på podiet og som alle andre fotomodeller, skal der lægges makeup og shines op alle vegne.