Vi øver os, er spændte og glæder os...

Vi øver os, er spændte og glæder os...

Ses vi…det er nemlig i dag klokken 16 SMK Fridays starter og det fortsætter i morgen lørdag. Vi har glædet os vildt til at slå dørene op til dette fantastiske arrangement, som Statens Museum for Kunst holder på Doverodde Købmandsgård.

Vild Forårsmad i Doverodde

Vild Forårsmad i Doverodde

De næste to lørdage afholdes der vild mad arr. og de næste to søndage tilbydes der limfjordssafari. Efter en kort introduktion til aktiviteten tager vi på en lille sanketur rundt i skovparken, hvor vi høster, hvad der er at finde netop nu. Undervejs får du inspiration til, hvad du kan bruge forskellige spiselige urter og blomster til, og sammen tilbereder vi en eller flere lette retter, som vi selvfølgelig smager på til slut.

Vild Forårsmad i Doverodde

Vild Forårsmad i Doverodde

Er du til vild mad og bålhygge, så læg vejen forbi købmandsgården og smag på foråret. Vi ser nærmere på, hvad naturens spisekammer byder på, og hvordan man kan spise sit ukrudt. Vi kigger fx efter ramsløg, skvalderkål, brændenælder, mælkebøtter, bøgeblade og hvad vi ellers kan finde, hvor du selvfølgelig også kan stille spørgsmål til naturens vækster undervejs.

Åbningsdag på Doverodde Købmandsgård

Åbningsdag på Doverodde Købmandsgård

Åbningsdag med SMK, restaurant, høkerbutik og meget mere - ses vi?

Vi er sikre på, at denne dag bliver festlig og fantastisk og alle sejl er nu sat til, for at du og din familie, kan opleve et nyt og bedre Doverodde Købmandsgård.

  • Først og fremmest åbner Statens Museum for Kunst sin første udstilling

  • Butikken er udvidet og det samme er sortimentet og antal medarbejdere

  • Restauranten åbner igen for fuld musik med mange skønne tilbud

  • Tårnet har fået nyt indhold og her er der nu også kunstudstillinger

  • Vores nye naturvejleder på stedet vil tage sig af dig og børnene og lave en god og naturlig oplevelse til jer ved bålstedet på shelterpladsen

  • Vores friluftsvejleder står for rapelling mellem 13:00 og 15:00 til en pris á 150,- kr. pr. person

Der er god grund til at lægge vejen forbi Doverodde Købmandsgård og opleve det hele.

SMK+THY EFTERÅRSFERIE

SMK+THY EFTERÅRSFERIE

Statens Museum for Kunst rykker ind flere steder i denne efterårsferie. Der er masser at aktivitet allerede nu, så skynd jer at komme. MixMax, vendespil, fortælletæppe, kunstsnak, åbent værksted, kunstrunde. Alt sammen for børn og voksne.

Talentet i Thy

Talentet i Thy

Se udstillingen køb bogen. Et mangeårigt projekt med at undersøge begrebet talent i det lokale samfund i Thy er blevet til en bog og en udstilling på Doverodde Købmandsgård. Andreas siger selv: "I Thy har jeg mødt en mentalitet, der hylder ydmyghed og hårdt arbejde. ”Vi er født i modvind,” som de siger heroppe. Og de har ret. Thy er formet af havet og vinden. Som en ø. Afsondret. Rå. Og storslået. Midt imellem klitter, træer, marker og kyst lever talentet. I mennesker og natur. Og jeg har fået lov at komme helt tæt på."

Sæt pris på Danmark

Sæt pris på Danmark

Nu kan vi endelig afsløre, at vi havde besøg af celebrities på Doverodde Købmandsgård. I sommers kom Sisse Fisker, Claus Elming og Hans Pilgaard forbi os sammen med Warner productions. Der skulle laves en udsendelse til "Sæt pris på Danmark" og hos os stod den på rapelling.