TIL KUNSTNERE

Er du udstillende kunstner, er der visse betingelser for at udstille hos os. 

Når du udstiller hos os, som kunstner, er der nogle få og vigtige betingelser og informationer, du skal tage i betragtning, så vi har rene linjer.

Derfor er det vigtigt, at du downloader disse betingelse herunder og læser dem godt igennem.

Der er fx provision på 20% ved salg, som udgangspunkt, med mindre vi aftaler andet.

De fulde betingelser lyder således:


BETINGELSER FOR UDSTILLING I PAKHUSET, TÅRNET OG UDENDØRSAREALER PÅ DOVERODDE KØBMANDSGAARD

Vi ønsker at tilbyde vores publikum et godt kunstnerisk niveau og derfor er det vigtigt for os, at de kunstnere vi lejer lokaler ud til, også har et niveau, der kan tiltrække et publikum. Da vores lokaler er rimeligt store, så skal der som regel en del værker eller en del kunstnere til, at fylde dem ud.

TRANSPORT

Det er vigtigt, at de kunstnere vi udlejer til, selv sørger for alt. Med det mener vi transport, ophængning, nedtagning og at brede budskabet ud på de sociale medier.

OPHÆNGNING

Vi sørger for at der er almindeligt ophængningsgrej til rådighed og det er de enkelte udstillere selv, der hænger op. Hvis der skal anvendes speciel ophængning, sørger kunstnerne selv for dette. Som udstillingssted anviser vi retningslinjer for ophængning i samarbejde med kunstnerne. Ved opstilling på udendørsarealerne sker dette ligeledes i samråd med ledelsen på stedet.

FORSIKRING

De udstillede værker er forsikrede mod almindeligt tyveri og hærværk i udstillingsperioden.

MARKEDSFØRING

Ved udstillinger, der varer minimum en måned, sørger vi for at der bliver lavet markedsføring på vores medier og overfor vores medlemmer og øvrig publikum. Vi udarbejder en professionel udstillingsplakat, som I kan modtage både til print og pdf til at sende videre via mail. I modtager ligeledes et billede, som kan anvendes til facebook. De enkelte udstillinger bliver annonceret på vores website og vi indrykker jeres udstilling i www.thy360.dk, så alle i Thy får udstil- lingen at se.

ÅBNINGSTIDER

Udstillingen er åben i vores åbningstider, se website.

Da vi er til stede på kontoret i åbningstiden, er der normalt ikke behov for at holde vagt. Vi er ikke fysisk i lokalerne og er dog meget tæt på, på vores kontor og butik. Der er stort set altid nogen til stede på købmandsgården.

PRIS

Som udgangspunkt, så tager vi 10.000,- kr. excl. moms for en måned for hver hele sal i Pakhuset og man skal tage hele arealet på en etage, hvis man vil udstille. Denne pris er for op til 10 kunstnere og på den måde bliver prisen 1.000,- kr. excl. moms pr. kunstner. Hvis der er flere udstillere i en gruppe, kan der aftales en reduceret pris, for de efterfølgende.

Ved salg tager vi 20% provision af værkernes opgive pris og købere afregner til os, der efterfølgende afregner med den enkelte udstiller.

VÆRKFORTEGNELSE

Med mindre andet er aftalt udarbejder hver udstilller og udstillergruppe selv en værkliste med værknavne og priser.

Læs den fulde og gældende ordlyd i det dokument, du downloader.

Hent betingelserne her som pdf