Back to All Events

Reception på bogudgivelse

Talentet i Thy er en fotoudstilling og en bogudgivelse

2. september, 2018, klokken 14:00-15:00 

Reception og bogudgivelse af den nye bog "Talentet i Thy" af fotograf Andreas Houmann. Et mangeårigt projekt med at undersøget begrebet talent i det lokale samfund i Thy er blevet til en bog og en udstilling på Doverodde Købmandsgård.

TALENTET I THY THY360 01.jpg

Andreas siger selv: "I Thy har jeg mødt en mentalitet, der hylder ydmyghed og hårdt arbejde. ”Vi er født i modvind,” som de siger heroppe. Og de har ret. Thy er formet af havet og vinden. Som en ø. Afsondret. Rå. Og storslået. Midt imellem klitter, træer, marker og kyst lever talentet. I mennesker og natur. Og jeg har fået lov at komme helt tæt på."

Kom med til boglanceringen og udstillingen af mit kunstprojekt 'Talentet I Thy', som har været undervejs i fire år. 

Arrangementet finder sted på den historiske Doverodde Købmandsgård, som er beliggende i det bakkede Sydthy lige ned til en af de smukkeste steder ved Limfjorden.

Fotos fra produktionen hos Radius Gin

Mit kompromisløse forlag 'BOOK LAB' er tilstede samt verdensklasse destilleriet 'Radius Gin', som har lavet en særlig Thy gin til dagens anledning. 

Man vil selvfølgelig også kunne nyde en kold Thy Pilsner, alt imens man kan bladre igennem bogen og fordybe sig i mine fotografiske værker af den dragende natur og de talentfulde mennesker i Thy.

På dagen vil der kunne købes et signeret bogværk og udvalgte kunstværker.

Jeg glæder mig til at kunne fejre denne store dag med jer.

Earlier Event: September 2
Lysmørke
Later Event: September 2
Talentet i Thy