Lysmørke
Sep
2
2:00 PM14:00

Lysmørke

Stærkt lys i dybt mørke – Mørkt lys i lyst mørke – Det er "Lysmørke", som er emnet og navnet på Sebastian Böckings nye fotoudstilling. Fotografen Sebastian Böcking fra Hamburg har i flere år fotograferet mange, mange steder på den jyske vestkyst og specielt Thy har han opmærksomhed. Sebastian arbejder til dagligt i Hamburg som professionel billedbehandler, for den del store magasiner og virksomheder og det kan ses på hans fotos, at han ved, hvordan man kan arbejde med et godt naturfoto, så det stor blændende godt.

View Event →
Lysmørke
Sep
3
to Oct 22

Lysmørke

Fotografen Sebastian Böcking fra Hamburg har i flere år fotograferet mange, mange steder på den jyske vestkyst og specielt Thy har han opmærksomhed. Sebastian arbejder til dagligt i Hamburg som professionel billedbehandler, for den del store magasiner og virksomheder og det kan ses på hans fotos, at han ved, hvordan man kan arbejde med et godt naturfoto, så det stor blændende godt.

View Event →

Havkajak Sommer Camp
Aug
8
to Aug 9

Havkajak Sommer Camp

  • Fjordstræde 1 7760 Hurup (map)
  • Google Calendar ICS

I samarbejde med DGI udbydes nu Kajak Sommer Camp. Glæd dig til 2 sjove dage med leg og teknik i kajakker og på SUP. Du bliver introduceret til DGI Ungdoms Paddler, hvor leg og teknik og sikker færdsel på vandet er omdrejningspunktet. Du skal medbringe skiftetøj, håndklæde, madpakke og drikkedunk og godt humør.

View Event →
Summer WorkCamp
Jul
4
to Jul 16

Summer WorkCamp

  • Fjordstræde 1 7760 Hurup (map)
  • Google Calendar ICS

I samarbejde med Mellemfolkeligt Samvirke, sætter vi denne sommer et projekt i søen, hvor 12 unge mennesker, skal hjælpe os med at bygge nogle trækonstruktioner i parken.

Det startede egentligt med, at vi fik en henvendelse, hvor vi kunne kvalificere os til, at få et hold unge mennesker til tilmelde sig en workcamp, hvis vi ellers synes, vi kunne formulere et projekt, der var så interessant, at et ungt menneske fra et sted i verden, vil bruge fjorten dage i Danmark med både at opholde sig på og arbejde for værtsstedet.

View Event →